Your shopping cart is empty!

Amatørhold citater verdensmesterskab var faktisk øl

16/01/2018 0
Schweinsteiger, i 2014 Brasilien VM mester, er i øjeblikket arbejdsløs. Hans kontrakt med MLS holdet Chicago Flame udløber den 1. januar, og holdet har ikke fornyet sin kontrakt endnu. En tysk amatør liga hold rettet mod muligheden, vil bruge fast ejendom + øl som forhandlingschip til at deltage i grise.
 
Den tyske Bundesliga klub, opkaldt Bunnerhare, ikke har råd til at betale millioner af euro om året for svin, og de har et stykke af fast ejendom med et udvalg af lækre lokale øl. Jeg ved ikke, om i reklameøjemed, en talsmand for Burnhaeh inviterede smågrise på sociale netværk, ud over at nævne: Schweinsteiger og hans kone Ivanovic, og andre Et barn, meget populært i denne tyske by.
 
Talsmanden understregede også det mere attraktivt at leve i byen, og fokuserede på Schweinsteiger introducerede den lokale specialitet øl, og kombinationen af ​​øl + chokolade, har Bayern ungdom uddannelse svin altid været på øl En blød plet, tysk amatør hold retorik er med den har en karismatisk stjerne til at deltage i dette er ikke umuligt - fodboldverdenen er intet umuligt. "
 
"Mange af de spillere, her er dine fans, og de længes efter det samme spil med dig. Efter træning og konkurrence, du kan vælge dine favoritter fra de 20 øl vi er specialiserede i. Hvis dette ikke tilfredsstille dig, at fremtiden er på Vi ll navngive vores stadion efter din pension med dit tabu. "Dette amatør klub siges at være oprigtig nok, men det kan kun være ønsketænkning, fordi Chicago flamme allerede har sagt" meget tæt "på fornyelse af pattegris, det vil sig, smågrise "ingen velsignelse" for at smage disse vine ...