Your shopping cart is empty!

Bayern München skade woes mount op foran keltiske sammenstød

16/10/2017 0
Bayern München har fået et slag med nyhederne om, at midtbanespilleren Javi Martinez vil savne Celtic's besøg, med frygt kunne en anden midtbanespiller også gå glip af.
 
Martinez blev udskiftet under Bayerns 5-0 sejr over Freiburg i weekenden med en skulderskade, men der er frygt for, at den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal også kunne savne Champions League-gruppens spil.
 
Vidal var ikke involveret i Bundesliga-sammenstød på grund af muskelproblemer, og der er bekymringer, at den indflydelsesrige midtbanespiller kunne blive tvunget ud af onsdagens kamp.
 
Bayern er allerede uden målmand Manuel Neuer og vinderen Franck Ribery mens han vender tilbage. Juan Bernat vil næsten helt sikkert savne midweek fixturen, og han kommer igen fra et revet ligament.
 
Tysklands internationale Sebastian Rudy kunne blive opfordret til at partner Thiago i defensiv midtbane, men Jupp Heynckes, der nu i sin anden stav som Bayerns boss, har masser af muligheder i angriber midtbanen, herunder James Rodriguez, Arjen Robben, Thomas Muller, Kingsley Coman og tidligere Paris Saint -Forske ace Corentin Tolisso.