Your shopping cart is empty!

Buffon er enig i at komme med Juventus igen

03/07/2019 0
Den tidligere italienske målmand forlod Juve for PSG sidste sommer efter at have vundet syv Serie A-titler i træk. Han flyttede til den franske hovedstad i håb om at hjælpe dem med at vinde Champions League.
 
På trods af den komfortabelt vindende Ligue 1 var det en underwhelming kampagne for pariserne, der tabte i Coupe de France-finalen og blev slået ud af Coupe de la Ligue i kvartfinalen.
 
Men kampens lavpunkt for den 41-årige kom under Champions League runde-16-sammenstød med Manchester United, hvor PSG, der vandt 2-0 på Old Trafford, tabte 3-1 hjemme - med Buffon skyld i et af målene - at kollidere på det første knockout stadium for den tredje på hinanden følgende sæson.
 
Klubben meddelte, at han forlod efter 12 måneder, idet han havde brugt sæsonen til at dele startspillet med Frankrigs internationale Alphonse Areola og PSG er i forhandlinger med AC Milan over et skridt for Gianluigi Donnarumma som erstatning for Buffon.
 
På Juventus forventes Buffon at ankomme som back-up til Wojciech Szczesny, hvor Mattia Perin sandsynligvis vil forlade.
 
Buffon blev først underskrevet for Bianconeri fra Parma i 2001 og blev i 17 år og vandt Serie A-titlen ved 11 lejligheder - selv om to senere blev taget væk efter Calciopoli-skandalen.
 
I sine sidste fire sæsoner vandt han ligaen og cupen dobbelt i hver, men tabte to Champions League-finaler i tre sæsoner fra 2015-2017, da Europas førende konkurrence fortsatte med at ophæve Buffon. Han var også en tabende finalist hos Juve i 2003.
 
En kilde har fortalt ESPN FC, der rapporterer, at Buffon bliver direktør hos Juve, når hans 12 måneders kontrakt udløber, er for tidligt.