Your shopping cart is empty!

Cristiano Ronaldo scorer på Udinese for at hjælpe med at holde J

07/10/2018 0
Cristiano Ronaldo hjalp Juventus med at opretholde deres perfekte start på sæsonen med et mål på Udinese i slutningen af ​​en uge, overskygget af genåbningen af ​​en politiundersøgelse om en voldtægtsklagelse mod Portugal fremad.
 
Rodrigo Bentancur scorede åbningen, da Juventus gjorde det 10 sejre fra 10 konkurrencedygtige spil og flyttede til 24 point i Serie A, ni foran andenplacerede Napoli, som er vært for Sassuolo på søndag. Men Ronaldo - som nægter at voldte Kathryn Mayorga i Las Vegas i 2009 - var i fokus i hans første spil siden politiet i Amerika reagerede på påstande i det tyske magasin Der Spiegel. Den portugisiske forwards mål sikrede en 2-0 sejr.
 
Uruguay midtbanespiller Bentancurs mål var hans første siden han sluttede til Juventus i starten af ​​sidste sæson, mens Ronaldo tog sin stemme til fire siden hans flytning fra Real Madrid.
 
"Dette var teknisk set et af vores bedste kampe, skabte meget og gav meget lidt væk," sagde Juventus træner, Massimiliano Allegri. "Det er første gang i denne sæson, vi er gået to kampe uden at give et mål, og det er positivt. I dag passerede vi bolden meget godt [og] hurtigere. "
 
Juve dominerede åbningshalvtiden og brød igennem i det 33. minut med et kontraangreb, da Bentancur satte João Cancelo væk til højre og ledede i Portugal's fulde bagside.
 
Fire minutter senere vandt Mario Mandzukic en løs bold i straffesparken og tævede bolden op for Ronaldo for at afbrænde et giftigt forbi forbi Simone Scuffet.
 
Antonin Barak ramte stolpen til Udinese, og Kevin Lasagna fik et skud ryddet ud af linjen hver side af halv tid, men ellers fortsatte Juventus med at dominere. Federico Bernardeschi og Ronaldo blev nægtet yderligere mål af Scuffet, som også tippet et Cancelo skud på tværs af linjen.