Your shopping cart is empty!

DC United vejer erklæring for Juventus-spids Gonzalo Higuain

22/05/2020 0
Det kan snart være et tilfælde af brødre, der genforenes i D.C. United via en blockbuster-aftale.
 
Steven Goff fra The Washington Post rapporterede onsdag, at de sort-og-røde undersøger at bringe Juventus og den argentinske fronter Gonzalo Higuain til klubben. Det forbinder superstjernen med sin ældre bror, Federico Higuain, som underskrev med D.C. i marts sidste år som spiller og spillerudviklingscoach efter at have tilbragt otte sæsoner med Columbus Crew.
 
Goff skitserede, at sådanne forfølgelser stadig er i de tidlige stadier, så Higuains potentielle flytning til Audi Field ser ikke ud til at være nært forestående. Der er også den truende sammenhæng med COVID-19-pandemien, som er bundet til at påvirke det globale overførselsmarked og indtægtsstrømme.
 
Higuain, 32, er i øjeblikket under kontrakt med Juventus gennem juni 2021, så ethvert træk før dette ville kræve et overførselsgebyr, eller at Serie A-kraftcentret er villige til at gensidigt dele måder. Skulle det samles, ville det ligne, da D.C. fik en plask i 2018 for at erhverve den engelske superstjerne Wayne Rooney før åbningen af ​​deres fodboldspecifikke stadion.
 
Nummer 9 har i øjeblikket 63 mål og 16 assists i 139 kampe for Juventus, med tidligere stopper ved Real Madrid, Napoli, AC Milan, Chelsea og River Plate. På den internationale scene rangerer Higuain sjette i mål for hele tiden for Argentina med 31 mål i 75 optrædener.
 
I midten af ​​april dukkede forbindelser mellem Higuain og LA Galaxy også op på grund af forbindelser med hovedtræner Guillermo Barros Schelotto. Andre superstjerner er blevet knyttet til D.C. i det forløbne år, hvor midtbanespillerne Mesut Ozil og Luka Modric begge er overfladisk som muligheder.