Your shopping cart is empty!

Dembele vil være afgørende for Barcelona

18/02/2019 0
Barcelona vender tilbage til Champions League-aktionen på tirsdag, og Ousmane Dembele har udtalt sin hensigt om at blive et vigtigt medlem af holdet på den store scene. I løbet af midweeksspillet mod Lyon gjorde franskmanden sin tilbagevenden til startlinjen mod Real Valladolid . Med ubegrænset potentiale kombineret med en massiv prislappe, forventer de Barcelona-fans, at den unge får mere effekt, hvilket Dembele selv har sat sig for at gøre.
 
"Jeg var afgørende i begyndelsen af ​​sæsonen, og jeg havde en fase med at sidde på bænken i november, men det er normalt, for i løbet af en sæson har vi altid vanskelige tider," fortalte han klubben officielle medier. Jeg har tro på mig selv, og jeg vil forsøge at fortsætte med at gøre det, jeg ved bedst og være afgørende for holdet. "Det er vigtigt at score på vigtige øjeblikke, da jeg er en angriber, og jeg skal være afgørende, når holdet er ved deres bedste øjeblik. "Vi skal fokusere på vores mål, vi ønsker at vinde titler, vinde Champions League og også LaLiga Santander." Verdensmesterskabet roste også hans holds europæiske modstandere og understregede Lyons styrker. "Det er et hold med meget gode spillere, og det er meget svært at vinde der, som de viste denne sæson - ved at slå Manchester City og Paris Saint-Germain, "fortsatte han." Vi bliver nødt til at være meget fokuserede og ikke tror det vil være let. "Med Samuel Umtiti taler vi nogle gange om Lyon, og han fortæller mig, at vi bliver nødt til at være ve ry forsigtig, fordi de er et godt team. "
 
Fekir er deres bedste spiller, men der er andre spillere, der har mange kvaliteter, og vi bliver nødt til at holde øje med alle. "Jeg kigger meget på Ligue 1-spil, og jeg er sammenfaldende med nogle spillere i landsholdet som Fekir, Mendy og Moussa Dembele, og de er farlige på banen. "Endelig talte han om hans seneste skade og Barcelonas krævende plan i de kommende uger." Jeg har det bedre, da jeg kunne spille 15 minutter mod Athletic Club og jeg vender tilbage til mit niveau, lidt efter lidt, "sagde han." Skaden kom, da jeg følte mig meget god, jeg var afgørende, og jeg gjorde et godt stykke arbejde under spil, men det er fodbold. "
 
I januar måned havde vi Copa del Rey og LaLiga Santander kampe i Spanien, så der er meget træthed, ligesom i februar kommer Champions League, og vi skal leve op til det. "