Your shopping cart is empty!

Glæd dig til at spille i Premier League spillet

10/12/2017 0
Wilshire vendte tilbage til Arsenal denne sæson, fik ikke meget chance for at hans optrædener i den engelske Premier League få muligheder, men i dette tilfælde er Wilshire stadig optimistisk over deres fremtid.
 
Wilshire, efter at have vendt tilbage til Arsenal denne sæson, spiller de fleste af hans chancer for præstation i UEFA Cup, Wilshere spillede kun fire gange i ligaen, spillet en samlet tid på kun 65 minutter. Men alligevel Wilhelm hårdt træning efter skadesgendannelsen og venter på Wenger at give ham en chance. Måske var Wilshers anstrengelser berørt Wenger, og Wenger gjorde det klart på en pressekonference mod Southampton, at Wilshire har et godt helbred og er blevet genstand for hvad professorer skal overveje, når de vælger en lineup.
 
For hans nuværende situation udtrykte Wilhelm også sit ønske om at spille: "Jeg vil ikke kun spille nu, jeg har altid haft et højt ønske om at deltage. Jeg har talt med træneren, jeg viste ham det ønske, jeg ønskede at debutere i Engelske Premier League, men jeg vil respektere holdet, når staten er god, selv om vi tabte i sidste uge, men før holdets tilstand har været god, har nederlagene for mine holdkammerater ramt Arsenal mange gode spillere, og alt jeg kan gøre er at bevise mine evner på retten, når muligheden kommer. "
 
Selvom ikke meget chance, har Wilshire stadig tillid til sig selv: "Jeg tror jeg er god nok, jeg spillede med den nationale holdkammerat i en alder af 16 år. Hvis jeg ikke tror mig selv, hvem tror mig? Nu hvad jeg kan tror på mig selv, og hvis jeg har en chance for at spille, vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe holdet. Hvis muligheden kommer i weekenden, er jeg klar. "
 
Wilshire udtrykte også sin vilje til at vende tilbage til landslaget: "Jeg vil gerne spille for landet, selvom jeg har været væk fra landsholdet i lang tid. National coach synes ikke at genkende mig, han fortalte mig, at jeg skal spiller Premier League nu tror jeg, at dette er retfærdigt, og det er det jeg skal gøre. Jeg spillede godt denne sæson i UEFA-cupen, og hvis det ikke var nok, ville jeg være nødt til at bevise mig selv i Premier League. Lidt før, Jeg vil ikke komme ind på listen med Si Geit, så jeg vil stræbe efter at spille Arsenal Premiership match, og derefter gå ind i landsholdet.
 
Wilshire vil indgå kontrakt med Arsenal næste sommer, men Arsenal fans vil have Wilshire at blive. Wilshire sagde: "Nogle gange, når jeg er hjemme, vil jeg tænke, hvad sker der næste gang? Min kontrakt er kun 6 måneder, og jeg har kunnet føle mig siden 16 års fans. Jeg er meget begejstret hver gang mine fans råber min navn, og nu vil jeg være i stand til at vende tilbage til retten snarere end senere for at hjælpe holdet tilbage fansens support.