Your shopping cart is empty!

Jordan Pickford bryder tavshed om Chelsea rygter efter at have u

28/09/2018 0
Everton målmand Jordan Pickford har insisteret på, at han var fuldt engageret i klubben på trods af rygter, der forbinder ham med et sommerflyt til Chelsea.
 
Den 24-årige så sit rykte op fra bagkanten af ​​sine VM-forestillinger for England, hvor han spillede en indflydelsesrig rolle i holdets overraskelsesprogression til semifinalen.
 
Pickford, sammen med den engelske engelske internationale Jack Butland og Leicester Citys Kasper Schmeichel, blev alle rygter om at være på Chelsea's liste som potentielle Thibaut Courtois-erstatninger.
 
Courtois afslag på at underskrive en ny kontrakt banede vejen for et skridt til Real Madrid i august, og han blev hurtigt erstattet til Chelsea af Kepa Arrizabalaga, der sluttede sig til en £ 71m-aftale fra Athletic Club.
 
I denne uge har Pickford underskrevet en ny seks-årig aftale på Goodison Park, og han mener, at han vil stoppe yderligere spekulationer om sin fremtid.
 
"Du ser det hele på din Twitter eller Sky Sports, ved du hvad jeg mener?" Pickford sagde, da hans kontrakt var blevet annonceret.
 
"Jeg lader det ikke påvirke mine forestillinger billige Chelsea Børn 18/19 fodboldtrøjer. Jeg knuffede lige og vidste jeg havde en kontrakt med Everton. På ethvert tidspunkt tænkte jeg ikke andet.
 
"Jeg har lige arbejdet hårdt, da jeg var ude med England, og selv med den nye manager, der kom ind, handlede det hele om England på det tidspunkt. Jeg kom tilbage her og det handlede om at komme tilbage til arbejde med Everton. '
 
"Det har været en hvirvelvind af et år og et stort spring for mig," sagde han. "Jeg tror bare, at få denne kontrakt underskrevet, kan kun sætte den i seng og få progressionen for mig selv til at blive bedre.
 
"Jeg synes det er et godt skridt for klubben og en god retning at være på vej billige fodboldtrøjer. Hvis jeg ikke var her, så kunne jeg ikke have været sammen med England på verdensmesterskabet. Jeg tror, ​​at få denne bevægelse har forbedret mig massivt. '
 
Everton ser ud til at være et arbejde i gang under Marco Silva, der kun har vundet et af deres seks Premier League-spil i denne sæson og defensivt ser de ud til at være sårbare.
 
Selvom Pickford har lavet 17 sparer i Premier League, har han indrømmet i alle seks af hans kampe, hvilket giver 11 mål i alt.
 
Silva er ikke blevet hjulpet af det faktum, at sommeren signeringer Bernard, Yerry Mina og Andre Gomes ikke har været i stand til at spille, mens Richarlison i form blev forbudt i tre kampe efter en afsendelse mod Bournemouth.
 
Chelsea har i mellemtiden gjort en god start til sæsonen, idet de har vundet fem og trukket en af ​​deres seks ligakampe sammen med Kepa og holdt tre rene plader.