Your shopping cart is empty!

Juventus arbejder på ny kontrakt for record-breaker Kean

17/10/2018 0
Den 18-årige kunne stadig blive sendt ud på lån denne sæson, men Serie A-mestere vil have ham til at forpligte sig til en længere aftale først.
 
Juventus søger at binde record-front frontman Moise Kean til en ny aftale billige fodboldtrøjer, forstår Goal.
 
Den 18-årige, der har genskrevet historiebøgerne siden et højt gennembrud i Torino, arbejder for tiden på en kontrakt gennem 2020.
 
Interessen for at lokke ham væk fra Serie A-mesterne er blevet vist, med La Liga-outfit Leganes og Ligue 1 heavyweights Marseille har lavet tilgange over sommeren.
 
Juve er ivrige efter at sikre, at de forbliver dem, der kan drage fordel af Keans store potentiale, og planlægger at stille friske vilkår.
 
Det kan være, at en anden lånekontakt er sanktioneret for den unge, når en aftale er aftalt, med 2017-18-kampagnen blevet brugt med Verona.
 
Da dengang blev foretaget, var Kean allerede blevet den første spiller født i det 21. århundrede for at lave sin debut i en af ​​Europas top fem divisioner.
Juve gav ham sin bue som en 16-årig i november 2016.
 
Han er siden blevet den første spiller, der blev født i 2000'erne for at få et Champions billige Juventus 18/19 fodboldtrøjer League-spil og den første til at score i en elite-liga. Han har nettet mod Bologna på den sidste dag i kampagnen 2016-17.
 
Mere rekord blev opnået i hans seneste udflugt - endnu en gang i forbindelse med hans fødselsdato - da Kean åbnede sin målkonto for Italiens U21-side i en 2-0 sejr over Tunesien. Han har også taget i en anden europæisk udflugt til Juve dette sæson, i et møde med unge drenge, og anses af Massimiliano Allegri for at være en nyttig mulighed for nutiden og fremtiden.
 
Bianconeri er tilfreds med fremskridtene i hans udvikling og føler, at opadgående kurve kan opretholdes med et forlænget ophold i Torino.
 
Arbejde sammen med Cristiano Ronaldo i træning forventes at præsentere Kean med muligheden for at lære af og efterligne nogle af de fineste kunstnere i virksomheden.
 
Han kan stå over for hård konkurrence for at angribe kaj på Allianz Stadium, men Vercelli-indfødte er i højeste grad af Juve, og de vil gøre alt, hvad de kan for at sikre, at kontraktforlængelsesforhandlingerne kommer til en positiv konklusion.