Your shopping cart is empty!

Juventus midtbanespiller forklarer indflydelse ved handlinger ef

02/11/2018 0
Juventus midtbanespiller Blaise Matudi har delt utrolig indsigt i den mentalitetsskifte, som Serie A-mesterne har opnået fra Cristiano Ronaldo.
 
Ronaldo, 33, ankom til Juve i lavsæsonen med klubben, der ønskede ambitionen til endelig at afslutte deres Champions League tørke.
 
På trods af hans fremskredne alder beordrede Ronaldo en liga- og klubrekordoverførsel fra Real Madrid, da han efterlod en arv som all-time rekordscorer med fire Champions League-titler i ni glimrende år.
 
Selv om der var forbehold for hans potentielle indflydelse fra sektioner i medierne, med krav han kan være uden for hans højdepunkt - har Matuidi kastet lys i den klare bestemmelse af den fem-time Ballon d'Or-vinder - der har inficeret deres stjernebesatte .
 
"Ronaldo gør holdet godt, og han føler dig stærkere. Han giver teamet mulighed for at spille bedre med bolden, og han er leder," fortalte han RMC. "Vi kom tilbage fra Manchester med fly, og vi var meget trætte.
 
"Næste morgen fandt jeg ham i gymnastiksalen, og han fortalte mig, at han skulle fortsætte med at arbejde. Han er 33 år gammel, men han er virkelig et eksempel."
 
Ronaldo har scoret syv mål og registreret fem assists i ti league spil siden han sluttede sig til de italienske vinder i en rapporteret £ 105 overførsel fra Los Blancos.