Your shopping cart is empty!

Kan snubbed Riyad Mahrez bjærgning jomfru Manchester City sæson

26/02/2019 0
Algeriens superstjerne har ikke haft gnidning af grønt i sin åbningskampagne med borgerne billige fodboldtrøjer, men er det for sent at vende om ting?
 
For at undgå langvarig skade, disciplinære grunde eller et kraftigt fald i form, spiller spillere, der flytter klubber ledsaget af et astronomisk overførselsgebyr, ofte med deres nye arbejdsgivere.
 
Især når rytterne har vundet en længere periode for at få deres mand, er det normalt at forvente, at den nye rekrutter får konsekvent spilletid.
 
For Riyad Mahrez, der dog forlod Leicester City for Manchester City i en £ 60 millioner flytte om sommeren, har det ikke været tilfældet.
 
Efter at have forsøgt at underskrive wideman i sidste års vintervindue, ventede mesterne seks måneder før endelig at se aftalen igennem om sommeren, men det har ikke oversat til rigelig gametime for vingeren.
 
I alle retfærdighed er widemandens unikke situation en konsekvens af mange talenter hos City.
 
Ethvert hold, der mere eller mindre har to tilgængelige spillere til hver position, vil bestemt ikke være let at bryde ind - uanset mængden splurged på et frisk ansigt.