Your shopping cart is empty!

Klopp rubbishes rygter forbinder ham med Juventus

29/05/2019 0
Juventus leder efter Massimiliano Allegris efterfølger og har kastet begærende øjne på tyskerne, da han forbereder sig til Champions League-finalen.
 
Jurgen Klopp siger, at rapporter, der knytter ham til Juventus, er "bullsh * t og insisterer på, at han ikke har nogen interesse i at forlade Liverpool.
 
Serie A-mesterene er på jagt efter en ny chef efter at have afskåret måder med Massimiliano Allegri.
 
Lazio's Simone Inzaghi, Chelsea-hovedtræk Maurizio Sarri og friageren Antonio Conte er blandt de navne, der er blevet nævnt i forbindelse med rollen.
 
Bianconeri-bestyrelsen mener, at Klopp og Manchester City-manager Pep Guardiola er ideelle - omend mindre realistiske - muligheder, men tyskerne fjernede al tvivl om hans fremtid, da han fokuserer på denne weekend's Champions League-finale.
 
"Det er selvfølgelig en liga, jeg kan godt lide, Italien er et smukt land, men disse rygter om at jeg kommer til Juventus er bullsh * t," fortalte Klopp Sky Sport Italia.
 
"Der er ikke noget i det med, jeg kommer ikke til at forlade Liverpool.
 
"Jeg kender Serie A meget godt, jeg følger det, og jeg kan godt lide det, men jeg skal blive i Liverpool."
 
Liverpool vil håbe at blive crownet europæiske champions for sjette gang, når de møder Premier League rivaler Tottenham på Wanda Metropolitano på lørdag.
 
Den tyske keeper gjorde et skævt pass, der gjorde det muligt for Karim Benzema at give Real føringen kort efter halv tid i Kiev, før han tillod en lang række strejke fra Gareth Bale at falde gennem sine hænder for at pakke op sejren til de spanske giganter.
 
De Reds søger at dæmpe skuffelsen ved at gå glip af Premier League-titlen til Manchester City på den sidste dag i sæsonen.
 
Liverpool slog Wolves til en finish på 97 point - en rekord for en runner-up i den engelske top flight - men undlod at overtage City, der var 4-1 vindere væk i Brighton.