Your shopping cart is empty!

Manchester City har de bedste spillere i verden, siger Arteta

19/09/2018 0
MANCHESTER - Manchester City assistent træner Mikel Arteta mener, at Premier League-mestere har de bedste spillere i verden, men at indehavere Real Madrid er favoritter til at vinde Champions League igen denne sæson.
 
Arteta, som vil lede City i deres Champions League-åbner mod Olympique Lyonnais onsdag, fordi manager Pep Guardiola er suspenderet, sagde også, at hans hold var bedre rustet til at udfordre for top europæiske æresbevisninger denne sæson.
 
"For mig har vi de bedste spillere i verden på denne klub", fortalte Arteta tirsdag en pressekonference. "Jeg ser dem hver dag i træning, og jeg ville ikke ændre dem til nogen andre fordi de er fantastiske."
 
Real, der solgte Cristiano Ronaldo til Juventus før sæsonen startede, har vundet Champions League tre år i træk, men City er bookmakernes favoritter i år til trods for at de faldt i kvartfinalen sidste sæson.
 
"Det er en overraskelse at blive foretrukne favoritter, når der er et hold derude, der har vundet konkurrencen tre gange i træk," tilføjede Arteta. "Selvom de har mistet Cristiano Ronaldo, vil jeg stadig gøre Real Madrid til de største favoritter på grund af deres historie og erfaring. Men jeg tror, ​​at Champions League vil være helt åben i denne sæson.
 
"Andre mennesker tror, ​​at vi er kandidater til at konkurrere mod de bedste hold i Europa på grund af, hvor konsekvent vi har været, og hvordan vi spiller mod store hold. Vores mål er at vinde Champions League og vi føler, at vi forbedrer."
 
Spanjeren, der var knyttet til trænerens job i Arsenal i den tætte sæson, før London-klubben udpegede Unai Emery som Arsene Wenger efterfølger, sagde også, at han ville gøre fremskridt til manager i fremtiden.
 
"Jeg er privilegeret at være hvor jeg er i fodbold lige nu," tilføjede Arteta. "Hvis du spørger, vil jeg være en træner en dag i fremtiden, er svaret nok ja, men jeg har det heldigt at være i dette job, og der er stadig meget plads til denne klub til at vokse."
 
Guardiola tjener et banebrydende for at komme på banen for at remonstrate med dommeren under hans sides kvartfinale nederlag af Liverpool sidste sæson, men Arteta er fast besluttet på at gøre sit bedste for at sikre, at managerens fravær ikke mærkes.
 
"Selvfølgelig (Guardiola) er skuffet over at være ikke så involveret, men han havde en reaktion i det sidste spil og vi respekterer UEFA's beslutning," sagde Arteta. "Vi har en situation, som vi ikke ville vælge, men vi vil gøre vores bedste for at sikre, at alt andet er så normalt som muligt."
 
By er trukket i gruppe F, som også omfatter Tysklands Hoffenheim og ukrainske side Shakhtar Donetsk.