Your shopping cart is empty!

Manchester Citys fantastiske sæson kunne stadig forlade fansne u

30/04/2019 0
Manchester Citys 1-0 sejr på Burnley var ikke smuk, men manager Pep Guardiola og hans spillere vil ikke passe en smule. Sejren betyder, at med to spil tilbage i sæsonen styrer de deres skæbne i en af ​​de engelske fodbolds mest intense titeljagter. Det eneste er, at titlen måske ikke er nok til klubens fans.
 
I en times søndags spil så det ikke nødvendigvis ud som om det ville være tilfældet. Efter bekvemt at sende archrivals Manchester United i løbet af midtuken, fandt City 15-plads Burnley meget sværere at bryde ned. Mens Peps mænd kastede alt, hvad de havde hos Clarets, var kæden så rutinemæssigt en del af deres spil ingen steder at se frem til det 63. minut, da Sergio Aguero fik lige nok på en bold, der var blevet fanget under fødderne for at få det over linje for spillets eneste mål.
 
Mens scrappy-spilvinderen ikke var noget at skrive hjem om, viste byens euforiske festligheder bare, hvor meget det betød. Mens der stadig var en halv time tilbage til at spille, ville de endelig bryde igennem Burnleys modstand og vidste, hvad der kunne være den sværeste matchup af deres titel-run-in var deres.
 
Vinderen sætter byen tilbage på ligaen bordet på 92 point, et punkt foran andenpladsen Liverpool. Begge klubber vil forvente at vinde deres resterende to armaturer, hvilket betyder, at når sæsonen slutter den 12. maj, kan City vinde ligaen med 98 point, mens Liverpool kunne afslutte andenpladsen med 97. Hvis det er sandt, ville Liverpools andenpladspoint samlede have har været nok til at have vundet dem Premier League 93 procent af tiden.
 
Så smertefuldt som det kan være, kan Liverpool stadig få noget stort fra denne sæson. I modsætning til City lever de stadig i Champions League, og hvis de kan komme forbi Barcelona i semifinalerne - ingen lille opgave - vil de være store favoritter til at vinde turneringen i en sjette gang, mere end dobbelt næste nærmeste engelske side .
 
Men hvad der kan være mest vanvittigt om denne sæson er, at hvis dette helt realistiske scenario spiller ud - Stadvindende ligaen, ville Liverpool Champions League - begge holdets fans næsten helt sikkert føle sig skuffede. Mens en titel ikke er noget at snuse på, kom byens fans i sæsonen og håbede på at se deres hold, friske af en rekordbestemt 100-point titelvindende sæson, vinde Champions League for første gang. Derefter blev de første firdobbelte i engelsk fodboldhistorie, efter at de havde vundet EFL League Cup, og stadig udfordrende på tre andre fronter, målet, indtil Spurs slog disse drømme tidligere i måneden.
 
I mellemtiden, lige så meget som Liverpool måske elsker at tilføje endnu en Champions League-titel til deres allerede pakket trofæeskab, vil det, de endnu elsker mere, være en ligatitel, da de ikke har vundet en siden 1989-90 sæsonen, to fulde år før dannelsen af ​​Premier League. I løbet af den lange tørre stave har Liverpool tilføjet et Champions League-trofæ til deres træk og nået to andre finaler.
 
Selvfølgelig, hvad der gør sport så magisk er uforudsigeligheden af ​​det hele. Mens begge sider vil blive favoriseret i deres finale i sæsonen, har begge en matchup venstre, der kunne smide en skruenøgle ind i ting - Leicester for Manchester City og Wolves for Liverpool. I alle talerne om deres udøvelse af de firefoldige synes alle at have glemt, at hvis City glider op, er Liverpool i kø for den dobbelte. Selvfølgelig, hvis City vinder ligaen og FA Cup næste uge, kan de vinde en sjælden hjemmebane. I dette mest fantastiske årstider, hvorfor ikke en sidste twist for virkelig at ryste ting op.