Your shopping cart is empty!

Manchester United beast planlægger at trække sig tilbage fra lan

19/08/2018 0
Det belgiske hold fungerede godt i den russiske verdensmesterskab lige forbi. De Europæiske Røde Djæveler hele vejen til semifinalen, og til sidst vandt tredjepladsen. Som holdets hovedcenter er Lukaku's præstationer også blevet enstemmigt bekræftet. Men nu har Lukaku begyndt at planlægge at trække sig tilbage fra landsholdet.
 
Lukaku accepterede et interview med Business Insider og sagde, at han planlægger at trække sig tilbage fra landsholdet efter Europakampen i 2020. Lukaku sagde: "Jeg føler det efter den europæiske cup, vil jeg stoppe. For os er hver konkurrence Minimumsstandarden er at nå semifinalen og gå videre på dette grundlag. Jeg er nu 25 år gammel og har ikke nået min top. Jeg vil konkurrere med unge, fordi de vil nå min position nu, jeg vil ikke tabe til dem. Men efter to år vil tiderne være deres. "
 
Lukakus bemærkninger er stadig ret overraskende. Det skal bemærkes, at selv efter to år er Lukaku kun 27 år gammel. Det er stadig den gyldne tidsalder for fodboldspillere. Det er naturligvis meget overraskende, at holdet har trukket sig tilbage fra landslaget så tidligt. Men for Manchester United er det naturligvis en god ting. Uden presset af landsholdsarrangementer kan spillerne få mere hviletid, og det er mere gavnligt at udvide deres karriere.