Your shopping cart is empty!

Manchester United var klog til at trække stikket på Paulo Dybala

07/08/2019 0
Da nyheden brød søndag aften om, at Manchester United havde besluttet at afslutte forhandlingerne om at underskrive Paulo Dybala, kastede den straks en god del af deres fans ind i en dybt fortvivlelse.
 
Dette havde været den, som United fans havde været desperate efter at se ske i sommer; den, der fulgte med en ægte dosis spænding.
 
Den 25-årige Dybala, som har scoret 78 mål i sine fire sæsoner på Juventus, er et ægte talent i verdensklasse og kunne have takket være Old Trafford.
 
Han havde ikke været en spiller, som United aktivt forfulgte, men da Juventus foreslog, at de ville være parat til at bytte ham til Romelu Lukaku, hvor begge blev værdsat til ca. 80 millioner pund, var de interesserede i at lære mere.
 
Først syntes der en reel chance for, at en aftale ville ske, og at United kunne aflæse den uønskede belgiske angriber til Dybala
 
United ved, at de stadig mangler ægte kreativitet i den sidste tredjedel af banen, og den argentinske playmaker ville have været en readymade-løsning.
 
Men under forhandlingerne begyndte United at føle sig utilpas i det tidsrum, de tog, og kravene, som spilleren og hans entourage stillede.
 
Det er blevet rapporteret, at Dybala ledte efter en ugentlig løn på omkring £ 350.000, hvilket ville have gjort ham til Uniteds næsthøjest betalte spiller, mens hans agent også ledte efter et gebyr på omkring £ 13,7 millioner.
 
Betaling af sådan ublu løn garanterer ikke succes, da Alexis Sanchez, der skønnes at tjene omkring 500.000 pund om ugen, har bevist med sin tilbagevenden af ​​5 mål fra 45 kampe, siden han kom til Arsenal for atten måneder siden.
 
Generelt fik United det tydelige indtryk, at Dybala ikke var alt for ivrig efter at slutte sig til dem, men opmærksom på, at han ikke længere var ønsket hos Juventus, var villig til at gøre det under lidelse, især hvis hans lønkrav kunne imødekommes.
 
At være sadlet med en uinteresseret superstjerne bragte for mange dårlige minder tilbage til United om deres oplevelse med Angel Di Maria.
 
I 2014 solgte den spanske klub, til trods for at have lige hjulpet Real Madrid med at vinde Champions League, argentineren til United for 59,7 millioner pund.
 
Først så Di Maria et vidunderligt køb, hvor et skåret mål var, at Leicester City var et tidligt højdepunkt, men så snart efteråret faldt så han ud til at trække sig tilbage og spillede som en, der aldrig havde ønsket at være på Old Trafford.
 
Efter en enkelt sæson blev den upopulære Di Maria solgt videre med et tab til Paris Saint-Germain af et arret og skuffet United.