Your shopping cart is empty!

Med Fodens hoved hævede City sig på Tottenham

07/11/2019 0
Efter onsdagens galskab kæmpede City og Tottenham igen i Manchester. Efter hvad der skete i kvartfinalerne i Champions League, blev hjemmesiden overvældet af ønsket om revans. Selvom de vandt 4-3, faldt de ud af BL og fjernede dem for deres femte resultat i det 94. minut efter videodommerens dom.
 
Imidlertid ville et lignende drama have været en skam at forvente af en Premier League-kamp ...
 
Men målgennemsnittet i det 5. minut var ligesom det var tre dage tidligere. Sergio Agüero kastede sin bold tilbage til målmanden Phil Foden (1-0). Dette gjorde den 18-årige midtbanespiller til den første målscorer i byen efter 2000 og den tredje yngste i Premier League til at score.
 
Hoppet havde flere chancer for Manchesterians, Bernardo Silva kunne have scoret to mål, men Paulo Gazzaniga, der erstattede Hugo Lloris, var begge godt placeret og forsvarede to gange.
 
Selv efter vendingen kunne Tottenham ikke ændre taktik, Londonerne håbede på modangreb, men Ederson havde intet mere at gøre. Han havde ikke brug for nogen alvorlige feats ...
 
Spurs scorede kun syv point i ligaen mod de andre seks (kun Manchester United har en dårligere balance: seks point), mens Manchester City nu er 21 point.
 
Bybats (onsdagens kamp mod MU) vil også tjene point 22, 23, 24 for den nedrykkede City BL.