Your shopping cart is empty!

Messi forlod Barcelona-holdet for Huesca foran Man Utd-sammenstø

13/04/2019 0
Ernesto Valverde har besluttet at forlade en række højt profilerede navne i weekenden, da klubben ser mod deres Champions League-sammenstød tirsdag
Barcelona manager Ernesto Valverde har navngivet en svækket 18-mand hold for denne weekend La Liga sammenstød mod Huesca.
 
Den catalanske klubber rejser til El Alcoraz i lørdag for at påtage sig Francisco's mænd, da de ser ud til at opretholde deres 11 point-spids øverst på bordet over Atletico Madrid.
 
Valverde har besluttet at forlade Lionel Messi og Sergio Busquets hjemme i Barcelona for at hvile sig foran deres Champions League-kamp mod Manchester United på tirsdag.
 
Ivan Rakitic er også fraværende fra holdet med feber, mens Sergio Roberto også savner sig på grund af et muskelproblem i hans venstre ben.
 
Derudover er Luis Suarez og Gerard Pique også nødt til at savne sammenstød mod Huesca, da de begge er suspenderet.
 
Barcelona har i øjeblikket en slank 1-0 samlet ledelse over de røde djæveler i Champions League efter deres kvartfinale første ben møde onsdag.
 
Det er derfor, at Valverde har valgt at forlade sine stjernespilere hjemme for at sikre, at de er fuldt fit og klar til at afslutte jobbet mod Ole Gunnar Solskjaers mænd næste uge.
 
Premier League klubben trukket en berømt comeback sejr over Paris Saint-Germain i den foregående runde af konkurrencen, og Valverde er på vagt over for truslen de udgør hjemmefra.
 
Men der er stadig nogle stjerne navne til stede i Barcelona holdet for at møde Huesca med likeså af Ousmane Dembele og Philippe Coutinho begge inkluderet.
 
Nr. 1 målmand Marc-Andre ter Stegen er også i holdet, trods at spille hver La Liga-armatur denne sæson over Jasper Cillessen, men han kunne stadig være benched til fordel for den nederlandske internationale.
 
Riqui Puig er inkluderet, da den 19-årige stadig ser efter sin første start i en Barca-skjorte efter sin 35-minutters cameo i Copa del Rey tidligere i denne sæson som en erstatning.
 
Der er også plads til andre hot prospect Moussa Wague, som også leder efter sin debut til Camp Nou-klubben efter 17 udstillinger for B-holdet denne sæson.