Your shopping cart is empty!

PSG lukker ind på en anden Brasilien International

26/08/2018 0
Med Paris Saint-Germain, der allerede er hjemme for fire førsteklasses Brasilien-internationaler, herunder superstjernen Neymar, er de franske giganter tæt på at underskrive endnu en Selecao-stjerne.
 
Ifølge ESPN FC, søger Ligue 1-siden Atletico Madrid venstreback Filipe Luis 'underskrift.
 
Los Rojiblancos manager Diego Simeone fortalte for nylig, at klubben ikke vil sælge fullbacken fodboldtrøjer børn, selv om det også er blevet hævdet, at spilleren er ivrig efter flytning til Frankrig.
 
Den 33-årige har efter sigende gjort sit ønske om at slutte sig til PSG klar til Atletico, der siden har været forbundet med Chelsea venstre tilbage Marcos Alonso.
 
Luis sluttede sig til Atletico fra Deportivo La Coruna i 2010, og har siden kun brugt en sæson væk fra klubben. Han underskrev Chelsea i juli 2014, men rejoined den spanske side et år senere.
 
Forsvareren har etableret sig som en af ​​de bedste venstrebacke i verden, og er også en fuld international. Han ville slutte sig til Brasiliens kolleger Neymar, Thiago Silva, Marquinhos og Dani Alves, hvis han tegnede sig for PSG.
 
Ex-Blues-manden har repræsenteret Selecao i 35 lejligheder hidtil og spillede 460 spil i hans senior klub karriere billige Paris Saint-Germain 18/19 fodboldtrøjer.