Your shopping cart is empty!

Paul Dybala scoringer Bruce til Lead Lokomotiv Moskva i fortiden

23/10/2019 0
Juventus vandt deres anden sejr i UEFA Champions League-gruppespillet og besejrede Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Torino, Italien.
 
Paulo Dybala var helten og scorede udligningen i det 77. minut og gav Juve føringen tre minutter senere.
 
Med syv point gennem tre kampe forbliver Juve niveau på point med gruppe D-lederne Atletico Madrid, der slog Bayer Leverkusen tidligere på dagen.
 
I løbet af sommeren var Dybala et konstant genstand for transferspekulation, da Juventus så ud til at kaste en vis lønningsliste. Foreslåede træk til Manchester United og Tottenham Hotspur faldt begge igennem og tvang ham til at få mest muligt ud af en vanskelig situation.
 
Ikke tilfældigt har den 25-årige argentinske stjerne haft en lidt træg start på sæsonen, idet han scorede ét mål og har taget en assist gennem seks Serie A-optræden indtil videre.
 
I opbygningen til tirsdagens kamp gjorde Juve-manager Maurizio Sarri det klart, at hans hold var nødt til at respektere Lokomotiv, der er lige på point med Zenit St. Petersborg for første i den russiske Premier League.
 
”Fælden spiller mod et hold, der har en fantastisk sæson,” fortalte Sarri til journalister pr. Fodbold Italia. "De har sat sig selv i en god position i Champions League, og det betyder, at dette hold er bedre end hvad alle forventede. Vi skal have stor respekt for dem og være meget rolige i de 90 minutter. Det vil være vanskeligt."
 
Denne vurdering viste sig sandsynligvis lidt for sand for Sarris smag i første halvdel.