Your shopping cart is empty!

Pjaca vil have Juventus tilbage, siger agent

15/04/2020 0
Den 24-årige Kroatiens internationale håber at vinde sin plads i Maurizio Sarris hold efter at have mistet den første halvdel af sæsonen gennem en skade
Marko Pjaca håber at vende tilbage til Juventus, efter at hans lånetryk på Anderlecht er afsluttet.
 
Vingeren sluttede sig til den belgiske side i januar på lån indtil slutningen af ​​sæsonen, men lykkedes kun fire optrædener før sæsonen blev annulleret som et resultat af coronavirus-pandemien.
 
Pjacas agent, Marko Naletilic, foreslog, at 24-åringen kunne ende med at opholde sig i Anderlecht i endnu et år, men mener, at han ønsker at tjene sin plads i Maurizio Sarris hold.
 
”Marko har endnu et år på lån hos Anderlecht. For at fortsætte det [gode] forhold skal der være en gensidig aftale mellem begge parter,” sagde han til TuttoJuve. ”Vi har en klausul, der også giver ham mulighed for at sige noget.
 
"Sarri gav ham råd for fremtiden og udtrykte tillid til sit potentiale. Det er normalt, at en spiller i hans situation håber at vende tilbage til Juve, ville jeg blive forbløffet ellers. Hvis han skulle vende tilbage til niveauerne for et par år siden , han kunne bestemt være meget nyttig. "
 
Kroatiens internationale savnede første halvdel af sæsonen med Juventus på grund af en skade, og han kunne have været i den italienske top-flight ved at komme til Cagliari i januar.
 
"Cagliari var interesseret, men i sidste ende valgte vi at acceptere Anderlecht's tilbud," sagde Naletilic. ”Juventus foretrak at gøre drengen godt ved at låne ham ud.
 
”Det kunne måske have været tænkt, at det at have Pjaca på bænken kunne være nyttigt i betragtning af de skader, holdet havde fra februar og frem, men i de uger, der gik forud for situationen, var det meget anderledes.
 
”Det var vigtigt ikke at forlade Juventus om sommeren. Dette var en korrekt beslutning, så klubben havde tid til at give drengen fuldstændig bedring fra sin skade.