Your shopping cart is empty!

Real Madrid-overførsler: Romelu Lukaku er en mulighed, der er væ

31/08/2020 0
Real Madrid har Karim Benzema og Luka Jovic, men det har ikke forhindret dem i at vise interesse for Europas bedste angribere.
Hvis Real Madrid underskriver en ny spænder i 2021 eller 2022, forventes de at tage et skridt for Kylian Mbappe fra PSG eller Erling Haaland fra Borussia Dortmund. Begge spillere er blandt de bedste unge spillere i verden, da ingen spiller har mere samlet værdi end Mbappe og ingen enkelt spiller har mere målscorende opside end Haaland.
 
Selvfølgelig har Real allerede en stor angriber i sin premierminister i Karim Benzema, der har været den mest afrundede nr. 9 i det sidste årti. Han var også La Ligas MVP i 2019-2020.
 
Bag Benzema har Los Blancos den unge Luka Jovic, der opstod som en kæmpe stjerne for Eintracht Frankfurt i 2018-2019, inden han flyttede 60 millioner euro til Zinedine Zidanes side. Jovic spillede ikke en stor rolle i Reals første hold sidste sæson, men Real skulle ikke give op på ham snart.
 
Når det er sagt, ville Mbappe og Haaland være ideelle signeringer for Los Blancos, især Mbappe, som kan være den primære målscorer i bredspids, som klubben har brug for.
 
De er dog langt fra de eneste muligheder, Real Madrid bør overveje. Tidligere denne måned rapporterede Le10Sport.com, at Inter Milan-angriberen Romelu Lukaku er blandt fire spillere på klubbens radar. Real kunne overveje at underskrive Lukaku i fremtiden som erstatning for Benzema, som er 32.
 
Benzema forlader ikke snart nogen tid, men han er den slags spiller, der ville forlade klubben, hvis han føler, at han ikke længere er den bedste mulighed. Han elsker klubben for meget til at føle, at han holder nogen tilbage. Det betyder, at Benzema kunne have et par år mere hos Real, før han rejser til sin tidligere klub Lyon.