Your shopping cart is empty!

Robben og Ribéry har kun to gode muligheder

05/04/2018 0
Det er to af de hårdeste og mest følsomme personalebeslutninger for ledelsen af ​​FC Bayern. På Säbener Straße skal de svare på spørgsmålene: Skal Arjen Robben få en kontrakt med os? Og skal vi gå ind i den nye sæson med Franck Ribéry?
 
I begge tilfælde skal svaret være ja! Selvom Ribéry vil være 35 på lørdag og Robben allerede er 34. Selvom begge har et stort ego og også kan være en byrde for den nye træner. Selv om klubben ville spare mange penge på deres løn og fremme den personlige forandring.
 
Afslutningen af ​​Ribéry og Robben æra om sommeren ville være spild. Begge er stadig sultne efter succes og verdensklasse. I topform er det stadig de to i Bavarianerne, der gør forskellen. Spillene bestemmer. Hvis ikke så ofte som før. I 2-1 (1-1) i kvartfinalen i Champions League var det Ribéry, der tvang 1-1 i Sevilla.
 
Der må ikke være nogen taknemmelighedskontrakter, har klubchef Karl-Heinz Rummenigge for nylig sagt billige fodboldtrøjer. Ribéry og Robben er måske ikke fremtidens klubben. Men folkene i München har stadig brug for dem. En kontrakt på et år ville være den ideelle løsning for både spillere og klubben. Der er kun to muligheder, der ville være retfærdige: Begge får en ny kontrakt. Eller ingen. Alt andet ville være svært at formidle til den person, der løber tør for penge. Og "Røveri" handler også om den menneskelige side.
 
Om sommeren tildeles Hoffenheim Serge Gnabry til München, kan en ny ny vinger tilføjes, selv de nu beskadigede Kingsley Coman er så sandsynligt tilbage til at spille. Men erfaringen har vist, at unge spillere i München især har brug for deres tid til virkelig at komme derhen.