Your shopping cart is empty!

Thibaut Courtois kunne forlade Chelsea i de kommende dage, indrø

06/08/2018 0
Chelsea manager, Maurizio Sarri, har foreslået, at han er åben for at give Thibaut Courtois mulighed for at afgå Stamford Bridge i denne uge, hvis målmanden spørger om at forlade.
 
Courtois agent, Christophe Henrotay, har sagt, at spilleren ønsker at flytte til Real Madrid for at være tættere på sin datter, der bor i Spanien. Men Sarri siger, at belgien, som vender tilbage mandag efter posten efter World Cup, skal forklare sine ambitioner personligt, før Chelsea overvejer at acceptere et bud på ham.
 
"Jeg er ikke interesseret i agenten," sagde Sarri. "Jeg vil gerne høre Courtois fodboldtrøjer børn. Hvis Courtois i morgen siger til mig det samme [som agenten], så må jeg selvfølgelig tale med min spiller. Fordi jeg kun vil have spillere med meget høj grad af motivation. "
 
Den anden betingelse for Courtois at blive overført er, at Chelsea får en erstatning før overføringsfristen på torsdag. Siden han blev udnævnt til Antonio Conte's efterfølger ved Stamford Bridge i sommer, har Sarri endnu ikke arbejdet med Courtois og fem andre spillere, der fik forlængede pauser efter VM, herunder Eden Hazard og N'Golo Kanté. Den italienske sagde, at det var en af ​​grundene til hans hold blev forsvarligt slået 2-0 af Manchester City i Community Shield.
 
Chelsea så svag og dårlig tilpas, og Sarri sagde billige Chelsea 18/19 fodboldtrøjer, at han hellere ville fortsætte med at arbejde med dem på træningsbanen end at spille venlig mod Lyon på tirsdag. Han sagde, at han ikke vidste, hvor længe det ville tage ham til at indlejre sin stil. "Så det er meget svært. Det afhænger af mig, og det afhænger af spillerne. Nogle gange [på andre klubber] har arbejdet været meget lang, nogle gange ikke. "
 
Pep Guardiola roste sine spillere for deres præstationer - der beskriver Bernado Silvas skærm, især som "et mesterværk". Han hilste også den 18-årige midtbanespiller Phil Foden, som han sagde, er nu blevet et fuldt udbygget medlem af første hold, der kun har lavet sin senior debut i november sidste år.