Your shopping cart is empty!

Træd op for at genvinde krone fra dobbeltvindere Chelsea

09/09/2018 0
Hvis det skyldtes en tilfældig quirk af fixturelisten, der blev kæmmet af en computer eller et stramt individ med et skarpt øje for drama, kunne der ikke være en bedre modstander for Manchester City at stå over for i deres åbningsspil i Women's Super League sæson end Chelsea.
 
De to førende klubsider i engelsk fodbold vil lancere kampagnen i hinandens selskab i dag. En gammel rivalisering genoptoges så hurtigt som muligt. fjendtligheder genoptaget, skud skudt.
 
Det vil ikke bestemme, hvor WSL sølvtøj går denne sæson, men det vil give en tidlig indikation af, hvem der holder overhånden; om Chelsea, sidste sæson liga og cup-dobbeltvindere, virkelig har afsluttet byens æra med dominans, eller om Nick Cushings side er i stand til at genvinde deres plads som pakeledere.
 
City vandt dobbelt i 2016, Chelsea gjorde sidste sæson, i slutningen af ​​den samme kampagne, hvor begge nåede semifinalerne i Champions League for første gang, City tabte til eventuelle vindere Lyon, mens Emma Hayes 'Chelsea blev banket ud af Wolfsburg.
 
"Disse er de spil, du vil have," sagde Cushing, den 33-årige, der er i sit femte år som byens chef.
 
"Vi skal spille alle to gange, men du kan ikke benægte, at kampene mod Chelsea, kampen mod Arsenal, kampene mod Barcelona, ​​de er dem, du bliver involveret i dette til, og denne tur ned til London, er det en første mulighed for at virkelig stempler vores myndighed på ligaen.
 
"Jeg tror ikke, at Chelsea vandt den dobbelte sidste sæson, er ekstra motivation for os. Motiveringen for os er at huske, hvor tæt vi fik i sidste sæson uden at vinde noget. Vi sluttede andenpladsen i ligaen, vi nåede semifinalerne i FA Cup og Champions League samt League Cup-finalen, og vi vinder ikke nogen af ​​dem.
 
"Når du er på en klub som Manchester City, skal du altid stræbe efter fremskridt.
 
"Du kan ikke altid vinde - men vi vil være mere succesrige denne sæson end vi var sidste år.
 
"Det var ikke et fuldstændigt fiasko, men vi følte bestemt, at vi skulle forbedre på nogle få områder, og det er det, vi forsøger at gennemføre denne sæson. Vi var konkurrencedygtige sidste sæson, men vi skal afslutte sæsonen så stærkt som vi starter det. "
 
Selvom Chelsea igen vil være deres vigtigste rivaler, sammen med Arsenal, Cushing mistænkte landskabet er ved at ændre sig og at ting vil blive endnu hårdere.