Your shopping cart is empty!

Rusland, fodbold VM og stigende homofobi

18/06/2018

Følg Al Jazeera's dækning af VM 2018 her.   England fodboldfan Di Cunningham var lidt bekymret over at rejse til Rusland til VM 2018.   Der har været bekymringer blandt rettighedsgrupper om stigningen i homofobi og sikkerheden for homoseksuelle fans i den socialt konservative europæiske nation.   Homoseksualitet, der blev klassificeret som en psykisk sygdom i Rusland indtil 1999, er et kontroversielt spørgsmål i en nation, der ikke anerkender ægte..

Robben og Ribéry har kun to gode muligheder

05/04/2018

Det er to af de hårdeste og mest følsomme personalebeslutninger for ledelsen af ​​FC Bayern. På Säbener Straße skal de svare på spørgsmålene: Skal Arjen Robben få en kontrakt med os? Og skal vi gå ind i den nye sæson med Franck Ribéry?   I begge tilfælde skal svaret være ja! Selvom Ribéry vil være 35 på lørdag og Robben allerede er 34. Selvom begge har et stort ego og også kan være en byrde for den nye træner. Selv om klubben ville spare mange penge på d..

Amatørhold citater verdensmesterskab var faktisk øl

16/01/2018

Schweinsteiger, i 2014 Brasilien VM mester, er i øjeblikket arbejdsløs. Hans kontrakt med MLS holdet Chicago Flame udløber den 1. januar, og holdet har ikke fornyet sin kontrakt endnu. En tysk amatør liga hold rettet mod muligheden, vil bruge fast ejendom + øl som forhandlingschip til at deltage i grise.   Den tyske Bundesliga klub, opkaldt Bunnerhare, ikke har råd til at betale millioner af euro om året for svin, og de har et stykke af fast ejendom med et udvalg af lækre..

Glæd dig til at spille i Premier League spillet

10/12/2017

Wilshire vendte tilbage til Arsenal denne sæson, fik ikke meget chance for at hans optrædener i den engelske Premier League få muligheder, men i dette tilfælde er Wilshire stadig optimistisk over deres fremtid.   Wilshire, efter at have vendt tilbage til Arsenal denne sæson, spiller de fleste af hans chancer for præstation i UEFA Cup, Wilshere spillede kun fire gange i ligaen, spillet en samlet tid på kun 65 minutter. Men alligevel Wilhelm hårdt træning efter skadesgenda..

Bayern München skade woes mount op foran keltiske sammenstød

16/10/2017

Bayern München har fået et slag med nyhederne om, at midtbanespilleren Javi Martinez vil savne Celtic's besøg, med frygt kunne en anden midtbanespiller også gå glip af.   Martinez blev udskiftet under Bayerns 5-0 sejr over Freiburg i weekenden med en skulderskade, men der er frygt for, at den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal også kunne savne Champions League-gruppens spil.   Vidal var ikke involveret i Bundesliga-sammenstød på grund af muskelproblemer, ..

Chelsea fremme jake clarke-salter til første hold hold

15/09/2017

Jake Clarke-Salter, som har været hos Chelsea siden 2006, lavede sin senior debut sidste år, da han erstattede Pedro i Blues '4-0-nederlag i Aston Villa i Premier League.   Den 19-årige forsvarer blev sendt på lån til Bristol Rovers til kampagnen 2016/17, hvor han lavede 13 optrædener til League One outfit.   Clarke-Salter er blevet inviteret til at træne med Chelsea's førstegangs spillere på klubbenes træningsbase i Cobham i sommer, og den unge ser ud til ..

Geoffrey Kondogbia søger at forlade Inter Milan?

06/08/2017

Inter Milan midtbanespiller Geoffrey Kondogbia har Inter Milan fodboldtrøjer, angiveligt udtrykt et ønske om at forlade de italienske giganter.   Den 24-årige ramte overskrifterne i sidste uge for hans 45-yard eget mål i venskab mod Chelsea, men det ser ud til, at hans navn kunne forblive på bagsiden i løbet af de sidste uger af overførselsvinduet.   Ifølge Gazzetta dello Sport har Kondogbia fortalt embedsmænd hos Inter, at han gerne vil bevæge sig den..

SITE MAP
  • Klubber 2017-18
  • Klubber Børn 2017-18
  • Landsholds 2018
  • Landsholds Børn 2018
  • Dame 2017-18