Your shopping cart is empty!

Juventus arbejder på ny kontrakt for record-breaker Kean

17/10/2018

Den 18-årige kunne stadig blive sendt ud på lån denne sæson, men Serie A-mestere vil have ham til at forpligte sig til en længere aftale først.   Juventus søger at binde record-front frontman Moise Kean til en ny aftale billige fodboldtrøjer, forstår Goal.   Den 18-årige, der har genskrevet historiebøgerne siden et højt gennembrud i Torino, arbejder for tiden på en kontrakt gennem 2020.   Interessen for at lokke ham væk fra Serie A-mesterne..

Cristiano Ronaldo scorer på Udinese for at hjælpe med at holde J

07/10/2018

Cristiano Ronaldo hjalp Juventus med at opretholde deres perfekte start på sæsonen med et mål på Udinese i slutningen af ​​en uge, overskygget af genåbningen af ​​en politiundersøgelse om en voldtægtsklagelse mod Portugal fremad.   Rodrigo Bentancur scorede åbningen, da Juventus gjorde det 10 sejre fra 10 konkurrencedygtige spil og flyttede til 24 point i Serie A, ni foran andenplacerede Napoli, som er vært for Sassuolo på søndag. Men Ronaldo - som nægter at v..

Jordan Pickford bryder tavshed om Chelsea rygter efter at have u

28/09/2018

Everton målmand Jordan Pickford har insisteret på, at han var fuldt engageret i klubben på trods af rygter, der forbinder ham med et sommerflyt til Chelsea.   Den 24-årige så sit rykte op fra bagkanten af ​​sine VM-forestillinger for England, hvor han spillede en indflydelsesrig rolle i holdets overraskelsesprogression til semifinalen.   Pickford, sammen med den engelske engelske internationale Jack Butland og Leicester Citys Kasper Schmeichel, blev alle ryg..

Manchester City har de bedste spillere i verden, siger Arteta

19/09/2018

MANCHESTER - Manchester City assistent træner Mikel Arteta mener, at Premier League-mestere har de bedste spillere i verden, men at indehavere Real Madrid er favoritter til at vinde Champions League igen denne sæson.   Arteta, som vil lede City i deres Champions League-åbner mod Olympique Lyonnais onsdag, fordi manager Pep Guardiola er suspenderet, sagde også, at hans hold var bedre rustet til at udfordre for top europæiske æresbevisninger denne sæson.   "For ..

Træd op for at genvinde krone fra dobbeltvindere Chelsea

09/09/2018

Hvis det skyldtes en tilfældig quirk af fixturelisten, der blev kæmmet af en computer eller et stramt individ med et skarpt øje for drama, kunne der ikke være en bedre modstander for Manchester City at stå over for i deres åbningsspil i Women's Super League sæson end Chelsea.   De to førende klubsider i engelsk fodbold vil lancere kampagnen i hinandens selskab i dag. En gammel rivalisering genoptoges så hurtigt som muligt. fjendtligheder genoptaget, skud skudt.  ..

Real Madrid bryder forbi rekord mod Leganes

02/09/2018

Ændringen i stil på Real Madrid er ubestridelig, da Julen Lopetegui's hold nu har brudt klubbens samlede bestående rekord billige fodboldtrøjer. Sådan er omfanget af denne præstation, Los Blancos lavede 798 succesfulde passerer aganstanske Leganes, en oplevelse, de aldrig har opnået siden Opta begyndte at indsamle data.   Kun én gang i Real World Cup-finalen mod Kashima - der gik til ekstra tid - havde Real Madrid forsøgt flere passerer end mod Leganes. En forbløffende ..

PSG lukker ind på en anden Brasilien International

26/08/2018

Med Paris Saint-Germain, der allerede er hjemme for fire førsteklasses Brasilien-internationaler, herunder superstjernen Neymar, er de franske giganter tæt på at underskrive endnu en Selecao-stjerne.   Ifølge ESPN FC, søger Ligue 1-siden Atletico Madrid venstreback Filipe Luis 'underskrift.   Los Rojiblancos manager Diego Simeone fortalte for nylig, at klubben ikke vil sælge fullbacken fodboldtrøjer børn, selv om det også er blevet hævdet, at spilleren er i..

Manchester United beast planlægger at trække sig tilbage fra lan

19/08/2018

Det belgiske hold fungerede godt i den russiske verdensmesterskab lige forbi. De Europæiske Røde Djæveler hele vejen til semifinalen, og til sidst vandt tredjepladsen. Som holdets hovedcenter er Lukaku's præstationer også blevet enstemmigt bekræftet. Men nu har Lukaku begyndt at planlægge at trække sig tilbage fra landsholdet.   Lukaku accepterede et interview med Business Insider og sagde, at han planlægger at trække sig tilbage fra landsholdet efter Europakampen i 202..

Chelsea dræber officielt stjernen til at leje La Liga

12/08/2018

La Liga Valencia meddelte via den officielle hjemmeside, at det vil blive lånt fra Chelsea for at få belgiske angriber Bashuai, som vil spille for Bat Army næste sæson. Chelsea-embedsmændene bekræftede også overførslen.   Bashu Yai kom til Chelsea fra Marseille i 2016 og scorede 19 mål i Chelsea i første halvdel af sæsonen. På grund af manglende muligheder lånte han Dort fra begyndelsen af dette år og indvarslede et udbrud. Han spillede 14 gange i forskellige konkur..

Thibaut Courtois kunne forlade Chelsea i de kommende dage, indrø

06/08/2018

Chelsea manager, Maurizio Sarri, har foreslået, at han er åben for at give Thibaut Courtois mulighed for at afgå Stamford Bridge i denne uge, hvis målmanden spørger om at forlade.   Courtois agent, Christophe Henrotay, har sagt, at spilleren ønsker at flytte til Real Madrid for at være tættere på sin datter, der bor i Spanien. Men Sarri siger, at belgien, som vender tilbage mandag efter posten efter World Cup, skal forklare sine ambitioner personligt, før Chelsea overve..

Juventus fra Barcelona bragte en dreng, der ødelagde Messi's rek

31/07/2018

Juventus bekræftede ankomsten og underskrivelsen af en professionel kontrakt med den 16-årige spanier Pablo Moreno, der som et medlem af Barcelona i børns kategorier scorede mere end 200 mål, og overgik Lionel Messi's rekordbårne præstationer.   I en alder af 10 år var han medlem af Barcelona i Granada billige fodboldtrøjer, og blev hurtigt en af perlerne på La Masia Youth School. I den forrige sæson scorede Moreno 27 i et utroligt 72 mål! I fem sæsoner scorede han me..

Rusland, fodbold VM og stigende homofobi

18/06/2018

Følg Al Jazeera's dækning af VM 2018 her.   England fodboldfan Di Cunningham var lidt bekymret over at rejse til Rusland til VM 2018.   Der har været bekymringer blandt rettighedsgrupper om stigningen i homofobi og sikkerheden for homoseksuelle fans i den socialt konservative europæiske nation.   Homoseksualitet, der blev klassificeret som en psykisk sygdom i Rusland indtil 1999, er et kontroversielt spørgsmål i en nation, der ikke anerkender ægte..

Robben og Ribéry har kun to gode muligheder

05/04/2018

Det er to af de hårdeste og mest følsomme personalebeslutninger for ledelsen af ​​FC Bayern. På Säbener Straße skal de svare på spørgsmålene: Skal Arjen Robben få en kontrakt med os? Og skal vi gå ind i den nye sæson med Franck Ribéry?   I begge tilfælde skal svaret være ja! Selvom Ribéry vil være 35 på lørdag og Robben allerede er 34. Selvom begge har et stort ego og også kan være en byrde for den nye træner. Selv om klubben ville spare mange penge på d..

Amatørhold citater verdensmesterskab var faktisk øl

16/01/2018

Schweinsteiger, i 2014 Brasilien VM mester, er i øjeblikket arbejdsløs. Hans kontrakt med MLS holdet Chicago Flame udløber den 1. januar, og holdet har ikke fornyet sin kontrakt endnu. En tysk amatør liga hold rettet mod muligheden, vil bruge fast ejendom + øl som forhandlingschip til at deltage i grise.   Den tyske Bundesliga klub, opkaldt Bunnerhare, ikke har råd til at betale millioner af euro om året for svin, og de har et stykke af fast ejendom med et udvalg af lækre..

Glæd dig til at spille i Premier League spillet

10/12/2017

Wilshire vendte tilbage til Arsenal denne sæson, fik ikke meget chance for at hans optrædener i den engelske Premier League få muligheder, men i dette tilfælde er Wilshire stadig optimistisk over deres fremtid.   Wilshire, efter at have vendt tilbage til Arsenal denne sæson, spiller de fleste af hans chancer for præstation i UEFA Cup, Wilshere spillede kun fire gange i ligaen, spillet en samlet tid på kun 65 minutter. Men alligevel Wilhelm hårdt træning efter skadesgenda..

Bayern München skade woes mount op foran keltiske sammenstød

16/10/2017

Bayern München har fået et slag med nyhederne om, at midtbanespilleren Javi Martinez vil savne Celtic's besøg, med frygt kunne en anden midtbanespiller også gå glip af.   Martinez blev udskiftet under Bayerns 5-0 sejr over Freiburg i weekenden med en skulderskade, men der er frygt for, at den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal også kunne savne Champions League-gruppens spil.   Vidal var ikke involveret i Bundesliga-sammenstød på grund af muskelproblemer, ..

Chelsea fremme jake clarke-salter til første hold hold

15/09/2017

Jake Clarke-Salter, som har været hos Chelsea siden 2006, lavede sin senior debut sidste år, da han erstattede Pedro i Blues '4-0-nederlag i Aston Villa i Premier League.   Den 19-årige forsvarer blev sendt på lån til Bristol Rovers til kampagnen 2016/17, hvor han lavede 13 optrædener til League One outfit.   Clarke-Salter er blevet inviteret til at træne med Chelsea's førstegangs spillere på klubbenes træningsbase i Cobham i sommer, og den unge ser ud til ..

Geoffrey Kondogbia søger at forlade Inter Milan?

06/08/2017

Inter Milan midtbanespiller Geoffrey Kondogbia har Inter Milan fodboldtrøjer, angiveligt udtrykt et ønske om at forlade de italienske giganter.   Den 24-årige ramte overskrifterne i sidste uge for hans 45-yard eget mål i venskab mod Chelsea, men det ser ud til, at hans navn kunne forblive på bagsiden i løbet af de sidste uger af overførselsvinduet.   Ifølge Gazzetta dello Sport har Kondogbia fortalt embedsmænd hos Inter, at han gerne vil bevæge sig den..

SITE MAP
  • Klubber 2018-19
  • Klubber Børn 2018-19
  • Landsholds 2018
  • Landsholds Børn 2018
  • Dame 2018-19
  • Klubber 2017-18
  • Klubber Børn 2017-18
  • Dame 2017-18