Your shopping cart is empty!

Glæd dig til at spille i Premier League spillet

10/12/2017

Wilshire vendte tilbage til Arsenal denne sæson, fik ikke meget chance for at hans optrædener i den engelske Premier League få muligheder, men i dette tilfælde er Wilshire stadig optimistisk over deres fremtid.   Wilshire, efter at have vendt tilbage til Arsenal denne sæson, spiller de fleste af hans chancer for præstation i UEFA Cup, Wilshere spillede kun fire gange i ligaen, spillet en samlet tid på kun 65 minutter. Men alligevel Wilhelm hårdt træning efter skadesgenda..

Bayern München skade woes mount op foran keltiske sammenstød

16/10/2017

Bayern München har fået et slag med nyhederne om, at midtbanespilleren Javi Martinez vil savne Celtic's besøg, med frygt kunne en anden midtbanespiller også gå glip af.   Martinez blev udskiftet under Bayerns 5-0 sejr over Freiburg i weekenden med en skulderskade, men der er frygt for, at den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal også kunne savne Champions League-gruppens spil.   Vidal var ikke involveret i Bundesliga-sammenstød på grund af muskelproblemer, ..

Chelsea fremme jake clarke-salter til første hold hold

15/09/2017

Jake Clarke-Salter, som har været hos Chelsea siden 2006, lavede sin senior debut sidste år, da han erstattede Pedro i Blues '4-0-nederlag i Aston Villa i Premier League.   Den 19-årige forsvarer blev sendt på lån til Bristol Rovers til kampagnen 2016/17, hvor han lavede 13 optrædener til League One outfit.   Clarke-Salter er blevet inviteret til at træne med Chelsea's førstegangs spillere på klubbenes træningsbase i Cobham i sommer, og den unge ser ud til ..

Geoffrey Kondogbia søger at forlade Inter Milan?

06/08/2017

Inter Milan midtbanespiller Geoffrey Kondogbia har Inter Milan fodboldtrøjer, angiveligt udtrykt et ønske om at forlade de italienske giganter.   Den 24-årige ramte overskrifterne i sidste uge for hans 45-yard eget mål i venskab mod Chelsea, men det ser ud til, at hans navn kunne forblive på bagsiden i løbet af de sidste uger af overførselsvinduet.   Ifølge Gazzetta dello Sport har Kondogbia fortalt embedsmænd hos Inter, at han gerne vil bevæge sig den..

SITE MAP
  • Klubber 2017-18
  • Klubber Børn 2017-18
  • Landsholds 2017
  • Landsholds Børn 2017
  • Dame 2017-18